Marko Milič u Metalcu?
Marko Milič, jedan od najboljih košarkaša Slovenije

Košarkaški transfer

Marko Milič u Metalcu?

Zbog činjenica da je izgubila pravo da u narednoj sezoni bude učesnik NLB lige (posljednje mjesto u sezoni 2008/09.) novosadskaVojvodina «omogućila» je ostalim timovima iz Superlige Srbije da se bore za NLB.

Najviše ambicija čini se da ima Metalac. Naime, valjevski klub već je angažovao Freemana, nekadašnjeg igrača Reflexa (sadašnji FMP), a na dobrom je putu da se pojača Markom Miličem.

Prema pisanju «Sportskog žurnala» iskusni, 32-godišnji igrač (visok 198 cm), jedan od najboljih u istoriji slovenačke košarke, na korak je do dolaska u Metalac.
Milič je tokom duge karijere igrao za Fenerbahče, Real Madrid, Fortittudo... te NBA klubove, Philadelphiu 76 ers i Phoenix Suns.

Uprava Metalca je na klupu dovela iskusnog stručnjaka Vladu Đurovića što dovoljno pokazuje da imaju visoke ambicije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.