Marković izgubio od bivšeg kluba, Stipanović ubacio 4 poena

Turska liga

Marković izgubio od bivšeg kluba, Stipanović ubacio 4 poena

Danas se igralo 18. kolo turske Super Lige u košarci.

Pinar Karsiyaka, koju trenira naš stručnjak Nenad Marković, doživjela je poraz od Trabzonspora rezultatom 78:74. Domaći tim je vodio većim dijelom utakmice, ali se Karsiyaka vratila u igru u posljednjoj četvrtiji. Ipak, za nešto više nije bilo vremena, pa je Marković upisao poraz u duelu sa klubom koji je nekada trenirao.

Na djelu je bio i bh. reprezentativac Andrija Stipanović, koji je pružio prilično skromnu partiju u porazu Buyukcekmecea od Tofasa (73:69). 

Stipanović je utakmicu završio sa četiri poena i pet skokova. Najefikasniji igrač utakmice bio je Vasilije Mičić sa 27 postignutih poena.

Pinar Karsiyaka se nakon 18 kola nalazi na šestoj poziciji dok je Buyukcekmece dvanaesti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi