McGrady: Svako može osvojiti titulu, ali do Kuće slavnih...

Nekadašnja NBA zvijezda

McGrady: Svako može osvojiti titulu, ali do Kuće slavnih...

D. Rakanović

Nekadašnja NBA zvijezda Tracy McGrady jedan je od brojnih velikih NBA imena koja nisu osvajala titulu u najjačoj ligi na svijetu, ali su pronašla svoje mjesto u Kući slavnih. 

Sedmostruki All-Star igrač postaće uskoro član Kuće slavnih, a nedavno je u rekao da svaki igrač može osvojiti NBA prste, ali rijetko ko može postati Hall of Famer.

"Društvene mreže danas pružaju ljudima priliku da se čuje njihov glas, i prvo što uvek kažu je: Ovaj nema prsten! Morate da imate jak tim i malo sreće, zar ne? Nažalost, ja nisam imao tu privilegiju. Ali mogu da odgovorim tim ljudima: Svako može da osvoji titulu, ali ne može svako da uđe u Kuću slavnih", rekao je McGrady.

On je tokom karijere nastupao za Toronto, Orlando, New York, Detroit, Atlantu i San Antonio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi