Bili su blizu drugog kruga

Mekel: Razočarani smo

T. Hebib

Mekel je bio sjajan u porazu Izraela od naše reprezentacije, ubacio je 14 poena sa odličnim procentima šuta, ali to nije bilo dovoljno.

"Bila je to veoma teška za nas. Razočarani smo. Mislim da je utakmica bila u našim rukama par puta. Ovo je Evropsko prvenstvo i moramo ići dalje, bez obzira na pobjedu ili poraz. ", rekao je Mekel na press konferenciji za medije,

Svjestan je igrač Izraela da su bili na korak do drugog kruga, ali zakomplicirali su situaciji, te će se za prolaz morati boriti protiv Poljske.

"Ovo je loše jer nas je par sekundi djelilo od kvalifikacije i sad se moramo boriti protiv Poljske. Moramo pokazati karakter, imamo momke sa velikim srce. Bit ćemo razočarani, ali ćemo zaboraviti ovo. I bit ćemo spremni za nedjelju."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.