Melo i LBJ u istom timu?

Anthony u Cavaliersima?

Melo i LBJ u istom timu?

M. Šljivak

Carmelo Anthony i LeBron James mogli bi zaigrati u istom timu. 

Kako navode američki mediji, počeli su pregovori o velikom trejdu u kojem bi glavne uloge imali Carmelo Anthony i košarkaš Clevelanda Kevin Love.

Tri tima bi učestvovala u ovoj razmjeni igrača. Anthony bi se mogao pridružiti velikom prijatelju i rivalu LeBronu Jamesu u Cavsima, dok bi Kevin Love mogao put Bostona.

Knicksi bu u ovom svemu dobili određene igrače iz ovih ekipa, te pikove prve runde narednih draftova, a najvjerovatniji putnik u Madison Square Garden bio bi ruski centar Timofey Mozgov.

Navodno, Melo je spreman da se odrekne većih primanja, kako bi se našao u ekipi koja juri prema prstenu, a sigurno da bi on i LBJ činili ubitačan tandem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti