"Mi smo igrali košarku, a oni su bili MMA borci"
Foto: EPA

Paul Millsap razočaran igrom Wizardsa

"Mi smo igrali košarku, a oni su bili MMA borci"

M. Šljivak

Košarkaš Atlanta Hawksa Paul Millsap oštro je kritikovao igru Washington Wizarda u prvom meču doigravanja NBA lige.

Wizardsi su u prvoj utakmici na svom terenu slavili rezultatom 114:107, a Millsap je bio izuzetno ljut zbog grube igre tima iz Washingtona. Uporedio ih je sa popularnim kečerima, ali i sa MMA borcima, jer su bili pregrubi.

"Više je ovo ličilo na SmackDown (šou kečera), nego na košarku", istakao je Millsap, te je dodao:

"Igrali su jako grubo. Mi smo pokušali igrati košarku, a oni su pomislili da je ovo MMA turnir, pa su se tako ponašali. Moramo im se revanširati nakon ovog poraza", istakao je košarkaš Hawksa.

Drugi meč serije između Washington Wizardsa i Atlanta Hawksa biće odigran u noći sa srijede na četvrtak po našem vremenu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi