Miami pokušava dovesti Miloša Teodosića

NBA tim u redu za Teodosića

Miami pokušava dovesti Miloša Teodosića

E. Škorić

Srbijanski košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić na meti je Miami Heata.

Teodosić je 'doktorirao' evropsku košarku, pa je lako moguće da će u narednom periodu donijeti odluku i napustiti Stari kontinent, a nova destinacija trebala bi da bude neka NBA franšiza.

Kapiten srbijanske reprezentacije zasistio se igara u CSKA Moskvi, a među najnovijim kandidatima u NBA ligi koji ga žele dovesti je Miami Heat.

Ruski novinar Andrey Kartašov je objavio kako će Teodosić doći u pravo iskušenje i kako je Miami uz Brooklyn i Sacramento odlučan da ponudi ugovor Srbijancu.

Teodosić je počeo karijeru u nekadašnjem FMP Železniku, igrao je i u Olympiakosu, a najveće uspjehe ostvarivao je u CSKA. S Rusima je, između ostalog, bio prvak Evrope 2017. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije