Mičić: Agresivna odbrana u prvom poluvremenu je presudila

Nakon utakmice protiv Norveške

Mičić: Agresivna odbrana u prvom poluvremenu je presudila

E. Ganibegović

Kadetska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine je danas na otvaranju Evropskog prvenstva B divizije u Bugarskoj, rezultatom 91:58, deklasirala vršnjake iz Norveške.

Nakon fenomenalne utakmice u kojoj smo lagano došli do pobjede nad Novreškom, oglasio se i Nikola Mičić, član naše kadetske reprezentacije, te rekao kako je igra u odbrani u prvom poluvremenu presudila i kako su na kraju rutinski slavili. 

"Danas smo u prvom poluvremenu igrali agresivnu odbranu i tako na pauzu otišli sa prednošču od 30 poena. U drugom poluvremenu smo odigrali bez pritiska i lagano priveli utakmicu kraju.  Ako sutra budemo igrali agresivnu odbranu, dobar rezultat neće izostati.", rekao Nikola Mičić.

Naša kadetska košarkaška reprezentacija u drugom kolu Evropskog prvenstva B divizije, sutra igra protiv vršnjaka iz Češke, a utakmica je na programu u 19:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi