Micov: Svi u ekipi su se uplašili dolaska u Beograd

Košarkaš Galatasaraya

Micov: Svi u ekipi su se uplašili dolaska u Beograd

Igrač Galatasaraya Vladimir Micov otkrio je da je njegova ekipa bila uplašena zbog dolaska u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi.

"Osjećali smo pritisak pred dolazak u Beograd. Nije lako putem medija pratiti situaciju i vidjeti šta se sve sprema. Moji suigrači su bili uplašeni ali smo im Erceg, Marić i ja rekli da se smire i da nam se ne može ništa dogoditi", rekao je Micov i dodao:

"Najbitnije je da se nisu ponovile scene iz Istanbula. Što se utakmice tiče, zaustavili smo Zvezdin skok i kontru i to nam je donijelo pobjedu. Dobro smo pratili sve što je rekao trener i odigrali najbolju utakmicu u sezoni".

Galatasaray je protiv Crvene zvezde u Beogradu trijumfovao rezultatom 74:65.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.