Mijanović više ne stanuje u Domžalama

Helios otpustio trenera

Mijanović više ne stanuje u Domžalama

A. Beganović

Košarkaški klub Helios iz Domžala zbog slabih rezultata u NLB ligi raskinuo je ugovor sa dosadašnjim trenerom Radetom Mijanovićem.

Rade Mijanović, mladi košarkaški stručnjak više ne stanuje u Domžalama. Naime, uprava kluba nezadovoljna rezultatima u NLB ligi zahvalila se na saradnji Mijanoviću.
Rade Mijanović je u Helios došao na početku ove sezone obečavši rad i dobre rezultate. Međutim, rezultati su izostali pa je razlaz bio neminovan.

Radu Mijanovića će na dužnosti prvog trenera Heliosa zamjeniti dosadašnji pomočnik, 35-godišnji Rado Trifunović, nekadašnji košarkaš Heliosa i reprezentativac Slovenije

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.