Mike Miller otkrio da je Irving zainteresovan za Nuggetse
Foto: EPA

Bivši košarkaš Nuggetsa o Irvingovoj budućnosti

Mike Miller otkrio da je Irving zainteresovan za Nuggetse

Prije nekoliko dana su svjetski mediji objavili iznenađujuću vijest da Kyrie Irving želi napustiti Cleveland Cavalierse, a nedugo nakon te informacije počele su i špekulacije oko mogućeg novog Irvingovog kluba.

Sjajni playmaker je, navodno, Cavsima, dostavio i listu timova u koje bi želio biti trejdovan. Na njegovoj listi željenih destinacija našli su se New York, Miami, Minnesota i San Antonio, međutim njegov nekadašnji saigrač Mike Miller ističe da je Irving zainteresovan za još jednu ekipu.

Riječ je o Denver Nuggetsima, ističe Miller, inače bivši igrač ove ekipe.

"Već sam ga pitao da li bi razmislio o igranju za Nuggetse. Ne znam da li vam mogu dati odgovor, ali pitao sam ga. Mislim da bi. Zaista to mislim...Denver je nevjerovatan grad, svi to znamo, a sa organizacijom koju su oni tamo izgradili, on bi bio lud da ne poželi igrati za Nuggetse. On je definitivno zainteresovan", izjavio je Mike Miller.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi