Miller: All-Star susret je postao sprdnja

Iznio kritike

Miller: All-Star susret je postao sprdnja

Proslavljeni igrač Indiana Pacersa Reggie Miller imao je zanimljiv komentar na nedavno završeni All-Star susret u New Orleansu.

On je istakao da je posljednjih godina duel najboljih igrača Istoka i Zapada postao sprdnja, te da je izgubio takmičarski karakter. 

"Razumijem da je to glorifikovana revijalna utakmica i da ne znači ništa, da navijači moraju da se zabave, ali u nekom trenutku treba da dođe do neke vrste takmičenja između najboljih igrača na svijetu. Ovo sada je bila sprdnja, skoro pa komično, i mi smo kao komentatori to naglasili", rekao je Miller.

"Obično kada dođe posljednja četvrtina i rezultat je neizvjestan, igrači kao da kažu: 'U redu, hajde sada da idemo po pobjedu'. To se sada nije desilo i to je razočaravajuće, tako je već tri godine", dodao je on.

Podsjetimo, košarkaši Zapada pobijedili su Istok rezultatom 192:182, čime je postavljen novi rekord po broju poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi