Millsap mora na operaciju, pauzira nekoliko mjeseci

Udarac za Denver

Millsap mora na operaciju, pauzira nekoliko mjeseci

Denver Nuggetsi su u narednih nekoliko mjeseci neće moći računati na Paula Millsapa. 

Najskuplji igrač Denvera je u meču protiv Los Angeles Lakersa, koji je bio na programu u nedjelju, povrijedio zglob lijeve ruke, a iako u prvi mah nije djelovalo ozbiljno, medicinski pregledi su pokazali drugačije. 

Millsap će, kako prenose inostrani mediji, problem morati riješiti operativnim zahvatom zbog čega neće igrati tri do četiri mjeseca, što će svakako biti veliki udarac za Denver Nuggetse. 

Ovaj 32-godišnji košarkaš koji je u Denver stigao za trogodišnji ugovor od 90 miliona dolara i ove sezone je prosječno postizao 15,3 poena za 29,7 minuta na terenu. 

Podsjetimo, Milsapp se prije Denvera pet sezona proveo u Utahu i četiri u Atlanti. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi