Milojević: Jako i agresivno na Partizan

Strateg Mege uoči susreta sa Partizanom

Milojević: Jako i agresivno na Partizan

D. Vejo

Ekipa Mega Leksa sutra će na svom parketu dočekati Partizan u sklopu 24. kola ABA lige.

Izabranici Dejana Milojevića vezali su tri pobjede u ovom takmičenju, pa se s toga nadaju da će i sutra nastaviti niz, upravo protiv crno-bijelih koji u ovu utakmicu ulaze praktično desetkovani.

Trener domaće ekipe na ovom meču istakao je da protivniku mora da odgovori jako i agresivno, kako bi njegov tim i on upisali nove bodove.

"Obezbjedili smo opstanak u ligi, tako da bez grča ulazimo u ovu utakmicu. Za nas, bilo bi dobro da nastavimo pobjednički niz kako bi do kraja prvenstva dodatno poboljšali položaj na tabeli. Bez obzira na to ko će istrčati za Partizan na parket, mi moramo da damo svoj maksimum ukoliko želimo trijumf te uz jaku i agresivnu igru da stignemo do novih bodova", zaključio je trener Mega Leksa, Dejan Milojević.

Meč između ova dva tima zakazan je za sutra od 21 u Sremskoj Mitrovici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi