Miloš Teodosić ne igra prve dvije četvrtfinalne utakmice

Veliki udarac za CSKA

Miloš Teodosić ne igra prve dvije četvrtfinalne utakmice

Reprezentativac Srbije i playmaker moskovskog CSKA Miloš Teodosić neće igrati u prve dvije utakmice četvrtfinala Eurolige.

Teodosić ima problem s povredom mišića lista desne noge zbog čega mora otići u jednu kliniku u Tel Aviv kako bi riješio problem koji ga već duže vrijeme muči.

Njegov klub će prvu utakmicu četvrtfinala igrati 15. aprila na domaćem parketu protiv Olympiacosa ili Panathinaikosa, zavisi od utakmica posljednjeg kola Top 16 faze.

Ukoliko Real Madrid večeras pobijedi u gostima protiv Žalgirisa, onda će Madriđani igrati protiv Panathinaikosa, a Moskovljani protiv Olympiacosa.

Miloš Teodosić u ovogodišnjem izdanju Eurolige prosječno bilježi 11 poena, 4, 2 asistencije i 2,5 skokova po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.