Milwaukee bolji od Miamija, Teletović nije igrao

Propustio meč

Milwaukee bolji od Miamija, Teletović nije igrao

Košarkaši Milwaukee Bucksa sinoć su na svom parketu savladali ekipu Miami Heata rezultatom 116:108.

Domaći tim je furiozno ušao u meč i nakon vrlo efikasne prve četvrtine je vodio sa 43:30, da bi do poluvremena još povećao svoju prednost i na odmor otišao sa +17 (65:48).

U nastavku utakmice, Milwaukee je sigurno održavao svoju prednost da bi Miami u posljednjoj četvrtini uspio da se rezultatski približi, ali je ponestalo i snage i vremena za nešto više.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Parker sa 24 poena, a dobru partiju pružio je i Antetokounmpo koji je ubacio 19 poena. Isto toliko je na drugoj strani imao Dragić, koji je bio najefikasniji igrač svog tima.

Bh. reprezentativac Mirza Teletović nije nastupio na ovoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi