Milwaukee izgubio: Dobra partija Teletovića

Indiana zasluženo slavila

Milwaukee izgubio: Dobra partija Teletovića

E. Ganibegović

Košarkaši Milwaukee Bucksa su večeras u predsezonskoj utakmici poraženi od Indiane Pacersa sa 104:86.

Indiana je tokom cijele utakmice bila bolji protivnik i tako stigla do lagane pobjede.

Pacersi su već u prvom poluvremenu napravili prednost od devet poena. Nakon pauze, Indiana razbija Buckse u trećoj dionici i dolazi do velike prednosti od 24 poena.

Bucksi su slavili u trećoj četvrrini sa 23:29, međutim to nije bilo dovoljno da dođu do prekoreta, pa je Indiana tako stigla do zaslužene pobjede. 

Na ovoj utakmici igrao je bh. reprezentativac Mirza Teletović, koji je odigrao dobru rolu na parketu, te za 20 minuta postigao 11 poena, skupio četiri skoka i upisao jednu asistenciju. Iz igre je šutirao 50%. 

Za Indianu je nastupao Bojan Bogdanović, koji je ovog ljeta stigao iz Washingtona. Postigao je hrvatski reprezentativac pet poena, skupio dva skoka i upisao dvije asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi