Milwaukee poražen, skromna partija Teletovića

Prva pobjeda za Pelicanse

Milwaukee poražen, skromna partija Teletovića

Košarkaši New Orleans Pelicansa su u noći sa četvrtka na petak upisali svoju prvu pobjedu u ovoj sezoni.

New Orleans je kao gost savladao Milwaukee našeg Mirze Teletovića rezultatom 112:106 i tako prekinuo niz od osam uzastopnih poraza.

Izuzev prve četvrtine, u kojoj su Bucksi većinom bili u rezultatskoj prednosti, gosti iz New Orleansa su ostatak utakmice imali vodstvo koje su uspjeli sačuvati do kraja. U neizvjesnoj utakmici, New Orleans je uspio slaviti iako je Milwaukee u samom finišu uspio smanjiti zaostatak sa -11 na samo -2. Ipak, poraz je bio neizbježan.

Naš Mirza Teletović iza sebe ima noć koju će vjerovatno brzo zaboraviti. Za 11 minuta na parketu postigao je pet poena (1/6 iz igre), a tome je dodao jednu asistenciju i dva skoka.

Najefikasniji igrači utakmice bili su Parker sa 33 i Davis sa 32 poena, a istakli su se još Moore sa 20 i Antetokounmpo sa 17 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi