Milwaukee poražen, Teletović postigao 11 poena

Domaći poraz Bucksa

Milwaukee poražen, Teletović postigao 11 poena

Ekipa Milwaukee Bucksa sinoć je na svom terenu poražena od New York Knicksa rezultatom 116:111.

Tokom većeg dijela utakmice domaći tim je imao dvocifrenu prednost koja je u pojedinim momentima iznosila i 18 razlike. Milwaukee je na poluvremenu vodio sa 65:53, a u posljednjih deset minuta se ušlo pri rezultatu 96:83.

Ipak, četvrta četvrtina donosi veoma lošu igru Milwaukeeja koji je uspio upropastiti sve dobro što je napravio tokom prve tri dionice, a New York je polako 'topio' zaostatak te na kraju došao do preokreta i pobjede.

Bh. reprezentativac Mirza Teletović pružio je solidnu partiju. Na terenu je proveo malo manje od 17 minuta, a meč je završio sa 11 poena i jednim skokom. Iz igre je šutirao 3/5, a sa linije slobodnih bacanja 2/2.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Anthony sa 26 poena i 10 asistencija, Antetokounmpo i Parker su postigli po 25 a Porzingis 24 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi