Milwaukee slavio, solidna partija Teletovića

Novi trijumf Bucksa

Milwaukee slavio, solidna partija Teletovića

Košarkaši Milwaukeeja pobijedili su sinoć u svom BMO Harris Bradley Centru ekipu Brooklyna rezultatom 112:103 (25:22, 25:18, 25:32, 37:31).

Bio je ovo drugi trijumf Bucksa nad Netsima u samo dva dana, a ukupno deseti ove sezone.

Milwaukee je u svojim redovima imao šestoricu dvocifrenih igrača. John Henson je sa 20 poena imao najbolji košgeterski učinak, Matthew Dellavedova je dodao 18, a Giannis Antetokounmpo 16 koševa i 10 skokova.

Mirza Teletović je za 14 minuta na parketu upisao 7 poena, tri skoka i dvije asistencije. Bh. reprezentativac je ubacio dvije trojke iz šest pokušaja i imao polovičan učinak sa linije za slobodna bacanja.

Bojan Bogdanović sa 24 poena bio je najbolji pojedinac Brooklyna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi