Miroslav Nikolić novi trener Partizana

Iskusni trener potpisao trogodišnji ugovor

Miroslav Nikolić novi trener Partizana

D. Rakanović

Miroslav Nikolić je novi trener beogradskog Partizana. 

Iskusni stručnjak potpisao je trogodišnji ugovor sa crno-bijelima i na klupi će naslijediti Aleksandra Džikića koji je prešao u Budućnost iz Podgorice. 

Nikolić će tako poslije 19 godina ponovo sjesti na klupu Partizana. U prvom mandatu Nikolić je vodio Partizan od 1996. do 1998. godine i osvojio je nacionalno prvenstvo 1997. 

Iskusni stručnjak je prethodne sezone bio trener Dinamika sa kojim je u debitantskoj sezoni u elitnom društvu izborio mjesto u Superligi. 

Nikolić je u svojoj bogatoj karijeri sjedio na klupi Radničkog, IMT-a, Goše, Maribora, Partizana, Budućnosti, Crvene zvezde, Radničkog iz Beograda, Vojvodine, Apolona, Hemofarma, Avtodora i Dinamika. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi