Mirza ostao bez trenera

Jeff Hornacek dobio otkaz

Mirza ostao bez trenera

M. Šljivak

Jeff Hornacek više nije trener Phoenix Sunsa.

Nakon sinoćnjeg poraza od Dallas Mavericka, rukovodstvo tima iz Arizone se odlučilo za promjenu na trenerskoj klupi, te je Hornacek dobio otkaz.

Sunsi igraju očajno ove sezone. Među najlošijim timovima su u ligi i imaju omjer od 14 pobjeda i 35 poraza, a redanje poraza je Hornaceka koštalo posla.

Hornaceku je ovo bila treća sezona u Sunsima. Prvu sezonu je odradio sjajno, Vodio je tim do doigravanja, da bi već u drugoj počeo pad.

Ove sezone su igrali doista očajno, pa je promjena trenera bila sasvim očekivana.

Tako će u ostatak sezone tim našeg Mirze Teletovića ući s novim imenom na klupi, a uskoro će se znati i ko će preuzeti ovu ekipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi