Mirza s klupe odgledao poraz Bucksa
Foto: EPA

Teletović bez nastupa

Mirza s klupe odgledao poraz Bucksa

M. Šljivak

Košarkaši Milwaukee Bucksa poraženi su večeras na svom parketu od Toronto Raptorsa 87:76, te je ova serija sada izjednačena na 2:2.

Zanimljiv meč viđen je u o Wisconsinu, a na kraju su Raptorsi predvođeni sjajnim DeMarom DeRozanom stigli do pobjede.

Rezultatska klackalica viđena je tokom prvog poluvremena. Ekipe su se smjenjivale u vodstvu, a na odmor se otišlo neriješenim rezultatom, 41:42.

Ipak, nastavak donosi za nijansu bolju igru Raptorsa. Uspjeli su u finišu treće dionice da potpuno odvedu utakmicu na svoju stranu, a u posljednju dionicu su ušli sa plusom od šest poena, 64:58.

Bez većih problema su gosti iz Toronta završili posao u ovom meču. Nisu dopustili Bucksima da se previše približe i na kraju su slavili pobjedu.

Rezultat u seriji je sada 2:2, a naredna utakmica igra se u Torontu.

Najefikasniji u pobjedi Raptorsa bio je DeMar DeRozan sa 33 poena, dok Milwaukeeja Tony Snell ubacio 19 poena.

Mirza Teletović je ovaj meč odgledao s klupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi