Mitrović: Kvalitetni su, ali očekujem pobjedu

Kapiten Zvezde pred meč sa Bambergom

Mitrović: Kvalitetni su, ali očekujem pobjedu

Košarkaši Crvene zvezde sutra će u "Pioniru" odmjeriti snage sa Bambergom, u okviru 24. kola Eurolige.

Srbijanski šampion ove sezone blista u elitnom takmičenju i sa skorom 13-10 zauzima šesto mjesto na tabeli, dok je njemački tim 12. (8-15) i gotovo bez ikakvih šansi za plasman u TOP 8 fazu.

U prvom međusobnom duelu ove sezone, odigranom u okviru 7. kola Eurolige, Zvezda je slavila rezultatom 79:78. Crveno-bijeli sa dosta samopouzdanja očekuju duel sa Bambergom i nadaju se novoj pobjedi, koja bi ih još više približila narednoj fazi takmičenja.

"Naravno da razmišljamo o četvrtfinalu, ne treba to kriti. Došli smo u situaciju da smo u dobroj poziciji, držimo sve u svojim rukama i ne zavisimo od drugih timova. Imamo do kraja lakše rivale nego što su Fener ili CSKA. Kvalitetni su, ali uz našu dobru igru očekujem pobjedu. Trijumfima ćemo otvoriti vrata četvrtfinala bez toga da se tresemo i gledamo druge rezultate. Najbitnije je da mečeve pred našim navijačima odigramo na visokom nivou. O kalkulacijama, ukrštanjima i poziciji na tabeli stvarno ne razmišljamo", rekao je kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Meč između Crvene zvezde i Bamberga na programu je sutra od 19 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi