Mitrović: Ne smijemo se opustiti u Zagrebu

Kapiten Crvene zvezde poziva na oprez

Mitrović: Ne smijemo se opustiti u Zagrebu

D. Vejo

Dejan Radonjić i njegovi izabranici večeras u Zagrebu imaju prvu meč loptu, kada je u pitanju podizanje trofeja ABA lige.

Beograđani imaju veliku prednost od 2:0 u finalnoj seriji protiv Cedevite, te s velikim optimizmom kako kažu, čekaju predstojeći izazov koji će prema njihovom razmišljanju ujedno biti i posljednji.

Vođa crveno-bijelih je poručio da nema opuštanja pred večerašnju utakmicu bez obzira na vodstvo od 2:0, te da kako on tako i njegovi saigrači moraju biti maksimalno skoncentrisani od početka do kraja.

"Mnogo puta do sada nam se dešavalo da u treću seriju uđemo sa vodstvom od 2:0, pa se tako opustimo i onda se dogodi da pretrpimo poraz. Znamo da je Cedevita motivisana i sigurno da završnicu ne žele završiti bez trijumfa. S toga će ovo biti težak meč. Poučeni tim iskustvom, utakmicu želimo otvoriti kao onu prethodnu. Ako tako uđemo u meč i budemo imali kontrolu, protivnik će polako padati, a nama će šanse rasti", naglasio je kapiten Crvene zvezde, Luka Mitrović.

Meč između Cedevite i Crvene zvezde igra se večeras od 19 sati u zagrebačkom Domu sportova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi