"Mnogi će napustiti Crvenu zvezdu"

Košarkaš crveno-bijelih zabrinuo navijače

"Mnogi će napustiti Crvenu zvezdu"

D. Vejo

Dejan Radonjić i njegovi izabranici polako ali sigurno privode kraju još jednu sezonu.

Beograđani iza sebe imaju paklen period koji je donio mnogo izazova, stresa ali i radosti kako samim igračima tako i vaternim navijačima popularnim Delijama.

U Euroligi, crveno-bijeli su ostvarili velikih 16 pobjeda, od čega sedam vezanih, ali ni to nije bilo dovoljno da se plasiraju u Top osam. No, beogradski sastav ohrabruje činjenica da su po peti put uzastopno odbranili titulu u ABA ligi te tako i naredne sezone osigurali mjesto u najelitnijem evropskom takmičenju.

Sjajan uspjeh ove sezone, sa sobom nosi i mnogo odlaženje. Jedan od standardnih igrača u mozaiku Dejana Radonjića istakao je da će na ljeto tim biti nešto drugačiji u odnosu na trenutno stanje.

"Mnogi igrači napustiće klub i otisnuti se u nove sredine na kraju sezone. Nas raduje činjenica da smo onima koji dolaze, obezbjedili učešće u Euroligi. Jako smo zadovoljni zbog toga", poručio je košarkaš Crvene zvezde, Branko Lazić.

Prema prvim informacijama, klub mi mogli napustiti Bjelica, Jović, Jenkins, Mitrović, Lazić i drugi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi