Monstruozno zakucavanje Georgea preko Thompsona
Foto: EPA

Jedan u nizu sjajnih poteza igrača Indiane

Monstruozno zakucavanje Georgea preko Thompsona

Paul George je u sinoćnjoj utakmici protiv Clevelanda pokušao sve kako bi njegova Indiana iznenadila Cavalierse, to se ipak nije desilo jer su Cavsi slavili 117:111, ali je svejedno George obilježio utakmicu sjajnim potezima.

Od odličnih crossovera do zakucavanja, George je bio nezaustavljiv u napadu. Iako je tokom utakmice imao jedan atraktivan, ali neuspješan, pokušaj zakucavanja preko Kevina Lovea, nešto slučno mu je pošlo za rukom u drugoj situaciji.

Polovinom prve četvrtine George je sa lakoćom prošao pored Irvinga a zatim silovito zakucao preko Thompsona koji, čini se, nije stigao da se skloni na vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi