"Moramo da budemo jači i da radimo više"

Željko Obradović nakon poraza od Unicaje

"Moramo da budemo jači i da radimo više"

E. Ganibegović

Fenerbahce je u prvom kolu Eurolige poražen na gostovanju kod Unicaje sa 68:67, a poslije utakmice se oglasio trener aktualnog prvaka Europe, Željko Obradović.

Trener turskog giganta nije bio zadovoljan partijom svoje cijele ekipe i svojim igračima je poručio da ih čeka još mnogo rada.

"Bio je to meč kakav sam i očekivao. Unicaja je igrala kao i uvijek. Bili su agresivni u odbrani, stalno su vršili presing na nama po cijelom terenu. Netjerali su nas da izgubimo mnogo lopti. Bolje su skakali u napadu, a bili su bolji i sa slobodnih bacanja. Tako ne smije da bude", rekao je Obdradović, nakon čega dodao sljedeće:

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Što prije zaboravimo prošlu sezonu, biće bolje po nas, ali da igramo sa istom motivacijom. Ovo je novi tim. Svjesni smo da će svi željeti da nas pobjede, imat će posebnu motivaciju. Mi moramo da budemo jači i da radimo više."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi