Musa: Uvijek ekipu stavljam ispred sebe

Bh. košarkaš briljirao u pobjedi Cedevite

Musa: Uvijek ekipu stavljam ispred sebe

E. Čaušević

Košarkaši Cedevite sinoć su na domaćem parketu ubedljivo savladali Olimpiju u okviru 12. kola ABA lige.

Cedevita je u odličnom meču slavila sa 102:87, a sjajan meč odigrao je bh. košarkaš Džanan Musa koji je ubacio 26 poena. Musa će očigledno u odličnoj formi dočekati Evropsko prvenstvo za juniore na kojem naša selekcija igra sredinom ovog mjeseca.

"Prvo želim da se zahvalim treneru na minutaži. Drago mi je što smo na kraju ostvarili pobjedu. Imamo gust raspored i prebrzo nam dolaze utakmice, ali uspjeli smo se regenerisati. Zadovoljstvo mi je što sam imao veliki udio u utakmici, ali ja ekipu uvijek stavljam ispred sebe. Večeras sam ja nekako iskočio po prvi put ove sezone i sretan sam zbog toga", rekao je Musa nakon sinoćnje utakmice.

Košarkaši Cedevite naredni meč igraju već u utorak kada će na domaćem parketu dočekati Zabok u okviru 9. kola domaćeg prvenstva.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi