"Najlošiji Jordan je 10 puta bolji od Kobeja koji briljira"

Legendarni Reggie Miller ima svoje mišljenje

"Najlošiji Jordan je 10 puta bolji od Kobeja koji briljira"

Kobe Bryant je prije nekoliko večeri preskočio Michaela Jordana na vječnoj listi najboljih strijelaca u NBA, ali to ne znači da je sada bolji igrač. Tu tvrdnju istakao je legendarni Reggie Miller.

Za vrijeme igračke karijere u Indiani, Miller se mnogo puta susretao sa Jordanom a kasnije je igrao i protiv Kobeja. Za njega nema dileme koji je košarkaš bolji.

"Kada ima svoj najslabiji dan, Jordan je deset puta bolji od Bryanta kada mu sve ide od ruke. Ne želim reći ništa loše o Kobeju, samo imam svoje mišljenje. Ako mene pitate, Jordan je neuporedivo bolji", rekao je  Miller i dodao:

"Namučio je mene i Kobe, to je neosporno. Ali, Jordan je Jordan".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.