Nakon Nurkića večeras na parket izlazi i Mirza Teletović

Netsi protiv Maccabija

Nakon Nurkića večeras na parket izlazi i Mirza Teletović

M. Šljivak

Nakon što je sinoć Jusuf Nurkić imao dosta dobar debi u dresu Denver Nuggetsa, večeras će na parket izaći i kapiten bh. reprezentacije BiH Mirza Teletović.

Njegovi Brooklyn Netsi prvi susret predsezone igraju u sat i po poslije ponoći po našem vremenu, a protivnik im je aktuelni prvak Evrope Maccabi iz Tel Aviva.

Izraelski tim se nalazi na turneji po SAD-u gdje su već odigrali jedan susret i to protiv Clevelanda u kojem su poraženi sa 27 poena razlike.

Meč protiv Maccabija biće i debi na klupi za novog trenera Netsa Lionela Hollinsa, a Mirza je u karijeri pružao izuzetne partije protiv ponosa Izraela i redovno im je rešetao koš po Evropi

Susret Netsa i Maccabija se igra u 1:30 sati po našem vremenu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.