Nakon Nurkićevih poena LeBron morao slušati narodnjake

Bajina "Nemoguća misija" svira

Nakon Nurkićevih poena LeBron morao slušati narodnjake

Košarkaški Denver Nuggetsa imali su priliku da na početku sezone izaberu pjesmu koju žele čuti nakon što poentiraju.

Novi član Denver Nuggetsa, sjajni mladi bh. centar Jusuf Nurkić odlučio se za pjesmu Nedeljka Bajića - Baje pod nazivom "Nemoguća misija". Mnogi su se pitali koja to pjesma svira nakon Nurkićevih poena, a onda je sve objašnjeno na Jusufoj zvaničnoj Facebook stranici.

"Nemoguća misija" je svirala i u duelu sa Denvera sa Cavsima, a ako pažljivije poslušate video na 27 sekundi čut ćete pomenutu pjesmu nakon poena našeg reprezentativca.

Šta reći osim da je Juka makar na kratko primorao LeBrona da sluša narodnjake i to u više navrata obzirom da je popularni Juka na ovome meču upisao prvi puta dvocifreni poenterski učinak otkako je počela sezona.

Za one koji pjesmu nisu čuli, ona svira nakon Nurkićevih poena:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.