Nash igra sa slomljenim nosom

NBA Playoff

Nash igra sa slomljenim nosom

Playmaker Phoenix Sunsa, Steve Nash, moraće obaviti operaciju nosa kojeg je slomio u utakmici protiv LA Lakersa u nedjelju večer kada je njegov tim slavio sa 118:109 i smanjio rezultat u seriji na 2-1.

Nash će ipak nastupiti u četvrtoj utakmici koja je na programu večeras i, kako kaže, ne očekuje nikakve smetnje.  U prošloj utakmici je 36-godišnji Kanađanin upisao 17 poena i 15 asistencija, a ovo je drugi put u ovogodišnjem playoffu da je povrijedio nos. Prethodno je u polufinalu protiv San Antonija doživio povredu nakon sudara sa Timom Duncanom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.