Nastavak krize za Cavse: Izgubili od sjajne Indiane

NBA liga

Nastavak krize za Cavse: Izgubili od sjajne Indiane

E. Ganibegović

Cleveland Cavaliersi su i večeras nastavili svoju lošu seriju, kada su na domaćem parketu poraženi od Indiane Pacersa sa 107:124.

Prva dionica je pripala Pacersima koji su imali prednost od dva poena, 28:30. Cavsi su zaigrali nešto bolje u drugoj četvrtini, međutim nisu uspjeli doći do vodstva, pa se na odmor otišlo rezultatom 61:62, u korist gostiju.

James i društvo očigledno ni na ovoj utakmici nisu bili na nivou, te su tako u drugom poluvremenu pokušavali da se izvuku od novog poraza, ali nisu uspjeli u tome.

Nakon treće dionice Indiana je imala prednost od sedam poena razlike,85:92, dok su u posljednjoj četvrtini u potpunosti razbili svoje protivnike i tako stigli do zaslužene pobjede.  

U Cavsima je najbolji pojedinac bio Lebron James koji je brojao do 33, dok je Pacerse do pobjede predvodio Thaddeus Young sa 26 poena, a Bojan Bogdanović je imao 17 poena. 

Rezultati ostalih utakmica:

Philadephia 78ers - Atlanta Hawks 119:109

Washington Wizards - Phoenix Suns 116:122

Boston Celtics - Sacramento Kings 113:86

Miami Heat - Chicago Bulls 97:91

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi