Nataša Kovačević dobila protezu nakon teške nesreće

Sportski duh uvijek pobjeđuje

Nataša Kovačević dobila protezu nakon teške nesreće

Mlada srbijanska košarkašica Nataša Kovačević na društvenim mrežama objavila je sliku na kojoj u medicinskom razboju stoji sa protezom na lijevoj nozi koja joj je amputirana nakon teške saobraćajne nesreće 7. septembra u Mađarskoj.

Kovačevićeva je prošla sve reprezentativne selekcije Srbije, a ovog ljeta učestvovala je na Evropskom prvenstvu mladih u Turskoj, kao i prvenstvu svijeta za juniorke u Litvaniji.

Prije Gyora igrala je za Partizan, Voždovac i Crvenu zvezdu, iako je ova velika tragedija zauvijek odvojila od košarkaških terena, Kovačevićeva je na ovaj način pokazala da sportski duh uvijek pobjeđuje!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.