Navarro: Kako neću biti sretan!

Navarro: Kako neću biti sretan!

Sjajni španski košarkaš Juan Carlos Navarro nije krio oduševljenje nakon što je sa svojom reprezentacijom odbranio naslov prvaka Evrope.

"Sretan sam! Kako ne bih bio sretan! Ekipa se ponašala odlično na terenu. Igrali smo dobro kada je bilo najvažnije. Pokazali smo da smo psihički veoma jaki. Odigrao sam odličnu utakmicu, ali to nije važno, važna je medalja i posvećujem je svim ljudima u Španiji", rekao je Navarro za Marcu.

Španija je u sinoćnjem finalu Eurobasketa u Litvaniji pobijedila Francusku sa rezultatom 98:85 i osvojila svoje drugo uzastopno Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.