Navijači Olympiakosa pokušali pokvariti slavlje Panathe
Foto: Screenshot

Nakon što je Panathinaikos postao prvak Grčke

Navijači Olympiakosa pokušali pokvariti slavlje Panathe

Košarkaši Panathinaiokosa su gostujućom pobjedom u petoj utakmici finalnog okršaja protiv Olympiakosa došli do pobjede rezultatom 66:51 i na taj način osvojili titulu prvaka Grčke. Ipak domaći navijači su se potrudili da im upropaste slavlje.

Naime, pred sami kraj meča, kada je već odavno bilo jasno da će Panathinaikos doći do pobjede, navijači Olympiakosa su počeli na parket ubacivati baklje i topovske udare, a pravo je čudo da niko od košarkaša nije povrijeđen.

Košarkaši obje ekipe su morali napustiti teren i zaputiti se u svlačionice, a tribine su ispražnjene. 

Nakon što su navijači napustili dvoranu, igrači su se vratili na parket i završili utakmicu.

Potražite više informacija na temu Basket League:

Kako je izgledao pokušaj navijača Olympiakosa da spriječa slavlje vječitih rivala u svojoj dvorani može se vidjeti u video prilogu.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi