"NBA liga nikad nije bila lošija"

Charles Barkley tvrdi

"NBA liga nikad nije bila lošija"

M. Šljivak

Nekadašnja NBA zvijezda Charles Barkley smatra da je današnja liga najlošija ikad.

Barkley je ove riječi izrekao na TNT-u, a u uopće nije štedio nijedan NBA tim.

"Današnja NBA liga je najlošija u povijesti. Svega tri ili četiri tima su dobra, a ostali su nevjerovatno loši", smatra Barkley.

Zanimljivo je svakako da njegovo mišljenje dijeli veliki broj ljubitelja košarke, posebno onih koji su najjaču ligu svijeta pratili u devedesetim godinama prošlog stoljeća.

Upravo je tada liga bila možda i najjača, a Barkley je bio jedna od zvijezda u NBA-u.

Tijekom karijere je Sir Charles igrao za Philadelphiju, Phoenix i Houston. Iako nikad nije osvojio prsten, radi se jednom od najpoznatijih košarkaša iz devedesetih, a u karijeri je na prosjecima od 22 poena i 12 skokova po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi