"Ne razumijem kako neko može biti umoran za reprezentaciju"

Dario Šarić o otkazima pojedinih igrača

"Ne razumijem kako neko može biti umoran za reprezentaciju"

D. Rakanović

Krilni centar Philadelphije Dario Šarić izjavio je da ne razumije kako netko može biti umoran za nastup u repezentaciji.

Selektor Aco Petrović ima problema sa otkazima mladih igrača za predstojeći Eurobasket. Naime nastup su otkazali Hezonja i Ante Žižić, a Šarić je poslao jasnu poruku na pitanje o tome što misli o tome.

"Više sam puta iznio svoje mišljenje o tome. Ono što mogu ponoviti jest da mi je krivo što neki igrači ne žele igrati za reprezentaciju. Znam da mi koji smo tu, koji ginemo, osjećamo da nam je tu mjesto, osjećamo taj naboj igranja za svoju zemlju. Ako netko kaže da je umoran, nije. To jako dobro znam. Kada sam ja prvi put ušao u A reprezentaciju sav sam treperio. Igrao sam to ljeto za U18 reprezentaciju i osvojili prvo mjesto, da bi se nakon toga priključio pripremama A reprezentacije, odradio kvalifikacije. I nisam bio umoran. Ne razumijem kako neko može biti umoran za reprezentaciju", rekao je Šarić.

Dario je prethodnih pet ljetnih sezona igrao za reprezentaciju Hrvatske, nastupio je na četiri takmičenja i postao lider Hrvatske, te svojim angažmanom poslao najbolju poruku mladim igračima.

On za dva dana putuje u SAD gdje će stručnjaci iz Philadephije vidjeti u kakvom je stanju. 

"Da, ići ću i na dodjelu pojedinačnih NBA nagrada. I ne, nemam nikakvu informaciju o tome tko je dobio nagradu za rookieja godine. Velika je čast biti u užem izboru, među tri nominirana. Mislim da sam tu zasluženo i da se imam pravo nadati da ću dobiti tu nagradu", zaključio je Šarić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti