"Ne smije se unaprijed znati ko će igrati Euroligu"

Duško Vujošević uoči susreta sa CSKA Moskvom

"Ne smije se unaprijed znati ko će igrati Euroligu"

Partizan nakon prva dva odigrana kola nema pobjedu. Izabranici Duška Vujoševića poraženi su u Beogradu od Reala i u Minhenu od Bayerna. 

U prva dva kola na klupi ekipe iz Beograda nije bilo Duška Vujoševića zbog bolesti, a najtrofejniji trener ekipe iz Humske vraća se protiv moskovskog CSKA. 

"Realna situacija je da Partizan sa mnogo povreda pravi odlične rezultate. Ne sagledava se stvarna situacija i uspjeh koji je ostvaren. Ako država želi da ima reprezentativnog predstavnika u Euroligi, koji će eventualno proći među osam najboljih, mora da se stvore drugačiji uslovi, a ne da se unaprijed odredi koji će to tim biti," rekao je Vujošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.