Nedović: Hvala Zvezdi, ali je Malaga moj dom

Imao ponudu crno-bijelih ali je odbio

Nedović: Hvala Zvezdi, ali je Malaga moj dom

D. Vejo

Srbijanski košarkaš Nemanja Nedović bilježi sjajne partije u dresu španske Malage.

Da je tako, govori i interesovanje mnogobrojnih klubova koji su ove zime bili zainteresovani za dovođenje ovog plejmejkera.

Nedović je 2008. godine postao član Crvene zvezde za koju je nastupao sve do 2012. godine, nakon čega je krenula njegova inostrana karijera. Ipak, bivša ljubav nije imala mira, pa je tako ove zime odlučila da pokuša vratiti mladog košarkaša u Srbiju, međutim, on ima druge planove.

"Odbio sam Zvezdu, zvali su i rekli kako me žele vidjeti u svojim redovima. Ali Malaga je moj drugi dom i ovdje se osjećam zaista sjajno", kratko je prokomentarisao Nedović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi