Nenad Marković uveo Dramu u doigravanje

Kolo prije kraja regularnog dijela sezone

Nenad Marković uveo Dramu u doigravanje

Danas su na rasporedu bile utakmice pretposljednjeg 25. kola regularnog dijela grčkog košarkaškog prvenstva. 

Ekipa našeg trenera Nenada Markovića i igrača Edina Bavčića Drama slavila je domaću pobjedu protiv Panelefsiniakosa rezultatom 81:68, te je kolo prije kraja regularnog dijela osigurala plasman u doigravanje.

Bivši reprezentativac naše zemlje Edin Bavčić za 22 minute provedene na parketu upisao je 7 poena i 6 skokova. Bio je jedan od najboljih pojedinaca u Markovićevom timu.

U ostalim utakmicama postignuti su uglavnom očekivani rezultati. Aris je slavio protiv Trikale 88:57, Ikaros protiv Kolossosa 96:88, Panionios protiv Apollona 79:49, dok je PAOK poražen u gostima kod Ilisiakosa 78:77. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.