Nene: Anthony je mogao da bude najbolji u NBA ali je sebičan

Nekadašnji saigrač Nene Hilario

Nene: Anthony je mogao da bude najbolji u NBA ali je sebičan

D. Rakanović

Nekadašnji saigrač Carmela Anthonyja Nene Hilario izjevio je da je Carmelo mogao biti najbolji igrač lige, ali nije na pravi način iskoristio svoj košarkaški talenat.

Nene Hilario i Carmelo Anthony proveli su zajedno osam sezona u Denveru. 

"Carmelo... On je mogao da bude najbolji u NBA ligi, zbog načina na koji koristi svoje tijelo, preciznosti njegovih šuteva, varijacija driblinga, odličnog snalaženja u reketu... U reketu mu jednostavno nema premca, ali je sebičan. On nema tu moć da unaprijedi igru svojih saigrača. Kada bi to mogao, bio bi najbolji igrač u ligi. I kad bi igrao odbranu. Jer on umije da čuva igrače. Igrao sam sa njim osam godina", rekao je Nene intervjuu za portuglalski Canal Chua.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi