Neočekivan poraz Real Madrida

ACB liga

Neočekivan poraz Real Madrida

E. Škorić

Košarkaši Real Madrida poraženi su sa 90:83 u meču 25. kola ACB lige.

Real je gostovao kod Obradoira i neočekivano je upisao sedmi poraz u duelu sa preptosljednjom ekipom lige.

Kraljevi su ležerno ušli u meč, vodili su 28:21 na kraju prve dionice, no onda je uslijedio pad u njihovoj igri i ubrzo je Obradoiro poveo.

Početkom treće četvrtine domaćin stiže do prednosti. Real je samo jednom poveo do kraja meča (80:79), ali kako je ovaj tim igrao večeras, poraz je bio neminovan.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Eimantas je sa 21 poenom bio najbolji kod domaćih, dok je McConnell ubacio 17. Na drugoj strani Llull i Dončić su ubacili po 17 poena.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi