Nervozni Westbrook: Zašto me razdvajate? Mi smo tim!
Foto: EPA

Russ nervozan nakon poraza

Nervozni Westbrook: Zašto me razdvajate? Mi smo tim!

M. Šljivak

Triple-double učinci Russella Westbrooka neće pomoći Oklahomi da se domogne polufinala Zapadne konferencije.

Iako je sa 35 poena i po 14 skokova i asistencija predvodio Thunder u meču s Houstonom, Rocketsi su sinoć došli do treće pobjede u doigravanju i sada su pobjedu od plasmana u polufinale.

Nakon meča je Russell Westbrook bio veoma nervozan, pa je čak spriječio Stevena Adamsa da odgovori na pitanje novinara.

Američke kolege je  zanimalo zašto je došlo do pada u igri nakon što je Westbrook otišao na klupi, a Russ je potom uskočio.

"Čekaj Steven. Ne želim da nas niko razdvaja, mi smo svi jedan tim. Ako sam ja na klupi, a Steven na parketu, opet smo isti tim. Ne razdvajajte nas, ne pokušavajte to. Zašto me razdvajate od drugih momaka? Russell protiv Houstona, to ne želim čuti. Mi smo tim, to je jedino bitno", rekao je ljutiti Westbrook.

Iako su njegove brojke ove sezone nevjerovatne, čini se kako je došao kraj sezoni za Westbrooka i njegov tim, jer jednostavno Houston je trenutno bolji tim i zasluženo će u polufinale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi