Nesuđeni "Bosanac" ponovo mijenja tim

DJ Cooper napustio Gravelines

Nesuđeni "Bosanac" ponovo mijenja tim

M. Šljivak

Američki košarkaš DJ Cooper je prije nekoliko godina stigao na pripreme reprezentacije BiH i trebao je predstavljati rješenje na poziciji organizatora igre u narednim godinama.

Međutim, osim nastupa u jednom pripremnom meču iza zatvorenih vrata, Cooper je zbog navodne povrede odustao od igranja za BiH i njegove noge više nisu kročile u našu zemlju.

Ovaj 26-godišnji košarkaš je trenutno član francuskog Gravelinesa. Međutim, to neće biti još dugo jer je klub odlučio da ga otpusti i Cooper će ponovo promijeniti tim.

Gravelines je Amerikancu bio osmi tim u Evropi za samo četiri godine. Za sada nigdje nije uspio da se smiri i očigledno je u njemu veliki problem.

Uskoro se od francuskog kluba očekuje i da službeno otpusti ovog košarkaša koji će sreću potražiti negdje drugo.

Pored Gravelinesa Cooper je u Francuskoj igrao još za Monaco i Pau Orthez, a nosio je dres i PAOK-a, Eniseya, Panathinaikosa, Krasnyja i AEK-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi