Netsi bolji od Sixersa, devet poena i 11 skokova Teletovića

Solidna partija bh. reprezentativca

Netsi bolji od Sixersa, devet poena i 11 skokova Teletovića

A. Beganović

Brooklyn Netsi su u pripremnom susretu savladali Philadelphiju (99:88), a kapiten naše reprezentacije Mirza Teletović postigao je devet poena.

Solidnu partiju u pobjedi Netsa pružio je Teletović, koji je na parketu proveo nešto više od 27 minuta. Kapiten naše košarkaške reprezentacije imao je učinak od devet poena, 11 skokova od čega tri ofanzivna i osam defanzivnih, te dvije asistencije.

Najefikasniji u redovima Netsa bili su Plumlee sa 20, te Anderson i Williams sa po 13 poena, dok su kod Sixersa najefikasniji bili Sims i Wroten sa po 13 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.