Netsi u odličnoj utakmici poraženi od Indiane
EPA

Russel najbolji u redovima Brooklyna

Netsi u odličnoj utakmici poraženi od Indiane

E. Ganibegović

Nevjerovatnu utakmicu su odigrali Brooklyn Netsi i Indiana Pacersi. Na ovom meču postignut je čak 271 poen, a kao pobjednik je izašla ekipa Indiane sa 131:140.

Nešto bolje otvaranje imali su Netsi, koji su nakon prvih 12 minuta vodili sa 30:29. Druga četvrtina je pripala Pacersima, koji su na kraju prvog poluvremena imali prednost od dva poena, 63:65.

U drugom dijelu meča, Pacersi su nastavili sa boljom igrom, te su tako slavili u trećoj dionici sa 35:41. Posljednja četvrtina nije donijela mnogo uzbuđenja, jer je Indiana održavala svoje vodstvo, pa je tako stigla do pobjede od 131:140.

Najbolji u redovima Pacersa je bio Oladipo sa 22 poena, ali i Bogdanović je pružio dobru pastriju sa 14 poena. Na drugoj strani odličnu utakmicu odigrao je D. Russell sa 30 postignutih poena. 

Charlotte Hornetsi su poraženi od Detroit Pistonsa sa 90:102. Kemba Walker je za Hornetse postigao 24 poena, dok je Tobias Harris na drugoj strani imao 27 poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi