Nevjerovatan rezultat u Hrvatskoj
Foto: Screenshot

Ekipa čitavu utakmicu nije uspjela postići koš

Nevjerovatan rezultat u Hrvatskoj

Nevjerovatna situacija dogodila se u Hrvatskoj, i to na košarkaškoj utakmici kadetkinja.

Naime, na ovoj utakmici koja je odigrana 1. aprila, ekipa FSV-a je savladala ekipu Kvarnera nevjerovatnim rezultatom, 218:0.

Prema riječima gledalaca, ekipa Kvarnera je tek nekoliko puta uspjela preći centar, a ekipu su sačinjavale igračice iz Vrbovskog koje nisu imale nikakvog prijašnjeg košarkaškog iskustva.

Razlog leži u tome što ekipipa Kvarnera ne može učestvovati u A-2 ligi ukoliko nema ekipu koja se takmiči u kadetskom uzrastu.

Inaće, Kvarner se bori za povratak u najviši rang ženske košarke u Hrvatskoj, te je bilo bitno samo da se ova utakmica odigra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi