Nevjerovatna noć: LeVine odbranio titulu u zakucavanju

Odlična zakucavanja na All-Star vikendu

Nevjerovatna noć: LeVine odbranio titulu u zakucavanju

E. Čaušević

U noći sa subote na nedjelju na All-Star vikendu održano je takmičenje u zakucavanju.

Na kraju programa drugog dana All-Star vikenda održano je takmičenje u zakucavanju koje su svi nestrpljivo čekali. Ove godine viđeno je nekoliko sjajnih zakucavanja, te su svi takmičari pokazali najbolje što imaju. Žiri je bio u sastavu Magic Johnson, Shaquille O'Neal, Dikembe Mutombo, George Gervin i Tracy McGrady.

Titulu u ovoj kategoriji branio je Zach LeVine koji je od početka pokazao najviše. Iako je Aaron Gordon u zadnjoj seriji imao sjajno zakucavanje preko maskote, na kraju se LeVine ponovo odnio titulu najboljeg. Iako je Gordon vjerovatno zaslužio više. Sjajna noć u zakucavanju...


Finalna runda zakucavanja All-Star vikend by ss_video

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi